Advokat eller erfaren jurist til KPMG Law Advokatfirma

Stærk advokat eller erfaren jurist til Corporate & Commercial Law, herunder International Business Reorganisations, i Hellerup

KPMG Law Advokatfirma er et selvstændigt advokatfirma, der indgår i KPMG-netværket, der har små 3.000 legal-specialister fordelt på 80 lande. Vores firma er bygget op om høje faglige standarder og et ambitiøst internationalt fokus. Vi lægger vægt på gode sociale relationer og evnen og ønsket om at være en del af et sammenhold.

Om jobbet

Vi søger en dygtig og ambitiøs advokat eller erfaren jurist til kontoret i Hellerup, som har lyst til at arbejde med selskabsret / M&A, herunder større internationale omstruktureringer (International Business Reorganisations / IBR).

Vi tilbyder en helt unik mulighed for at være med til – og få en central rolle i – udviklingen af vores Corporate & Commercial Law-speciale, der har særdeles stort potentiale, ikke mindst på grund af vores internationale forankring og muligheden for at levere juridisk rådgivning i et internationalt miljø, der er understøttet af førende tech-løsninger, herunder en unik digital IBR-platform.

Du bliver en del af et stærkt, internationalt netværk af danske og udenlandske advokater, skatteeksperter og advisory-teams m.v., som bl.a. hjælper danske og internationale koncerner med komplekse omstruktureringer.

Vi forventer:

  • at du er ambitiøs, har et højt fagligt juridisk niveau og erfaring med selskabsret / M&A, herunder gerne i en international kontekst,
  • at du interesserer dig for forretningsudvikling,
  • at du har interesse for og lyst til aktivt at deltage i relevante, internationale KPMG Law-arbejdsgrupper sammen med advokatkollegaer m.v. i Europa, Asien, USA m.v.

Ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig, så send os dit CV samt en motiveret ansøgning via “Ansøg her” knappen. Vedhæft gerne eksamensbeviser og andre relevante papirer.

Ansøgningsfristen er mandag d. 2. maj.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Stine Andersen, Line Kjær eller Casper Guldhammer Jensen.

Du kan læse mere om KPMG Law Advokatfirma P/S her.

Stine Andersen

Partner, PhD, Advokat
Head of Tax Disputes & Litigation

stine.andersen@kpmg-law.com
+45 25 83 49 99

Line Kjær

Partner, Advokat
Head of Customs & Global Trade

line.kjaer@kpmg-law.com
+45 20 49 69 49

Casper Guldhammer Jensen

Associate Partner, Advokat
Co-Head of Tax Law & Tax Controversy

casper.guldhammer@kpmg-law.com
+45 25 83 48 16