Advokatfuldmægtige til KPMG Law Advokatfirmas kontor i København

KPMG Law Advokatfirma søger ambitiøse advokatfuldmægtige, som kan indgå i vores team i København og arbejde med særligt fokus på Corporate & Commercial Law i en international kontekst. Er du interesseret i at blive uddannet advokat på et travlt, internationalt orienteret advokatkontor, så er du måske vores kommende kollega.

KPMG Law Advokatfirma er et selvstændigt advokatfirma, der indgår i KPMG-netværket, der har små 3.000 legal-specialister fordelt på 80 lande. Vores firma er bygget op om høje faglige standarder og et ambitiøst internationalt fokus. Vi lægger vægt på gode sociale relationer og evnen og ønsket om at være en del af et sammenhold.

Om jobbet 

Vi søger studerende, der er ved at færdiggøre deres kandidateksamen og kan starte som advokatfuldmægtige primo 2023, og jurister, som allerede er i gang med fuldmægtiguddannelsen.

De opslåede stillinger er med særligt fokus på Corporate & Commercial Law i en international kontekst, og du vil således komme til at bistå danske virksomheder og internationale koncerner med omstruktureringer og M&A-processer m.v. Du kommer til at arbejde med et stærkt internationalt netværk af advokater, skatteeksperter og advisory-teams m.v.

Som vores kollega kan du forvente at få grundig oplæring, sparring og løbende feedback.

Din profil 

  • Du har et højt fagligt niveau
  • Du ønsker en uddannelse med en høj grad af specialisering og fokus på internationale forhold
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk på et højt niveau
  • Du er interesseret i arbejdet med, hvordan tech kan understøtte vores advokatrådgivning.

Ansøgning 

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os dit CV, eksamensbeviser samt en motiveret ansøgning via “Ansøg her” knappen.
Ansøgningsfristen er mandag den 31. oktober 2022. Vi holder løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte partner, advokat Stine Andersen og associeret partner, advokat Casper Guldhammer Jensen.

Du kan læse mere om KPMG Law Advokatfirma P/S på www.kpmglaw.dk

Stine Andersen

Partner, PhD, Advokat
Head of Tax Disputes & Litigation

stine.andersen@kpmg-law.com
+45 25 83 49 99

Casper Guldhammer Jensen

Associate Partner, Advokat
Co-Head of Tax Law & Tax Controversy

casper.guldhammer@kpmg-law.com
+45 25 83 48 16