Advokat eller erfaren jurist til KPMG Law Advokatfirma i København

Erfaren advokat eller jurist til Corporate & Commercial Law, herunder International Business Reorganisations.

KPMG Law Advokatfirma er et selvstændigt advokatfirma, der indgår i KPMG-netværket, som har små 3.000 legal-specialister fordelt på 80 lande. Vores firma er bygget op om høje faglige standarder og et ambitiøst internationalt fokus. Vi lægger vægt på gode sociale relationer og ønsket om at være en del af et sammenhold.


Om jobbet

Vi søger en dygtig og ambitiøs advokat eller erfaren jurist til kontoret i København, som har lyst til at arbejde med selskabsret / M&A, herunder internationale omstruktureringer (International Business Reorganisations / IBR).

Vi tilbyder en helt unik mulighed for at være med til at udvikle vores Corporate & Commercial Law-speciale og yde juridisk rådgivning i et internationalt miljø, der er understøttet af førende tech-løsninger, herunder en unik digital IBR-platform.

Du bliver en del af et stærkt internationalt netværk af danske og udenlandske advokater, skatteeksperter og advisory-teams m.v., som bl.a. hjælper danske og internationale koncerner med komplekse omstruktureringer.

Det er en fordel, hvis du interesserer dig for forretningsudvikling, og du har interesse for og lyst til aktivt at deltage i relevante, internationale KPMG Law-grupper på tværs af netværket i Europa, Asien, USA m.v.


Ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os dit CV samt en motiveret ansøgning via “Ansøg her” knappen.
Ansøgningsfristen er mandag den 10. oktober 2022. Vi holder løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte partner, advokat Stine Andersen eller associeret partner, advokat Casper Guldhammer Jensen.

Du kan læse mere om KPMG Law Advokatfirma P/S her.

Stine Andersen

Partner, PhD, Advokat
Head of Tax Disputes & Litigation

stine.andersen@kpmg-law.com
+45 25 83 49 99

Casper Guldhammer Jensen

Associate Partner, Advokat
Co-Head of Tax Law & Tax Controversy

casper.guldhammer@kpmg-law.com
+45 25 83 48 16